Kırmızı Kategori
Birbirinden farklı et çeşitlerine özel marinasyon yöntemleri, pişirme teknikleri ve pişme dereceleri ile ete lezzet kazandıran bütün detaylar bu workshopta!
İşinin uzmanı şeflerimizin, ete aroma katan farklı pişirme tekniklerini uygulayacağınız ve iyi etin sırrının iyi pişirmeden geçtiğini anlayacağınız workshopumuza davetlisiniz!
Neler Öğreneceğiz
- Farklı Et Pişirme Metotları
- Et Marinasyonları
- Et Sosları
Menü
- Teriyaki Soslu Sous Vide Antrikot ( Trüflü Patates Püresi İle )
- Chimichurri Soslu Kuzu Pirzola (Fırında Sebze İle )
- Kilis Tava
Tüm sorularınız için bizi 0312 230 25 00 numaralı telefonumuzdan arayabilirsiniz.
Adres bilgilerimiz için tıklayınız.
Biletinizi satın aldıktan sonra yapmanız gereken başka bir işlem yoktur.
Etkinlik Bileti Satın Alabilmek İçin Seans Seçmelisiniz.
Önemli Bilgiler & Kurallar
– 1 bilet bir kişi için geçerlidir. Eğitim atölyelerine biletli katılımcı haricinde kimse giremez. Katılımcının yanında gelen kişi/kişiler eğitim süresince kurumumuz bekleme salonunda bekleyebilir.
– Satın almanızı tamamladıktan sonra sistem otomatik olarak mail adresinize bilet yerine geçen ödeme makbuzu gönderecektir. Adınıza düzenlenen faturayı eğitim günü öğrenci işlerinden alabilirsiniz.(Ödeme makbuzunu yanınızda getirmenize gerek yoktur.)
– Eğitimler kontenjanlar ile sınırlıdır. Seans seçtiğinizde gördüğünüz bilet sayısı o seans için kalan kontenjan sayısını ifade etmektedir.
– Biletinizi satın aldıktan sonra yapmanız gereken başka bir işlem yoktur. Sistem otomatik olarak satın almış olduğunuz bilet sayısı kadar adınıza rezervasyon yapacaktır.
– Tüm malzemeler kurumumuz tarafından karşılanacaktır. Katılımcılara atölyelerde kullanılmak üzere önlük ve kep seti verilecektir.
– Alınan biletin değişimi için etkinlik saatinden en az 48 saat öncesine kadar kurumumuzla iletişime geçmeniz gerekmektedir.
– Eğitimlerimize açık renk, tüy bırakmayan rahat elbiselerle ve rahat ayakkabılarla katılmanızı ve saçlarınızın toplu olmasını rica ederiz.
– Eğitimden 15 dakika öncesinde kurumumuzda olmanızı rica ederiz
Ek bilgi
Sean Seçiniz: | 24.11.2024 – Pazar – 16:30-19:30, 08.12.2024 – Pazar – 16:30-19:30 |
---|
Et Pişirme Teknikleri Workshopu
Kırmızı Kategori için 1 değerlendirme
SKU: N/A - Yardıma mı ihtiyacınız var ? Bizimle İletişime Geçin Geri Bildirim Bırakın
Category: Ws
tmbucaga –
5 yıldızı hak ediyor, diğer kurslara göre fiyatı da çok uygun. Artık eti güzel Marine etmeyi ve pişirmeyi biliyorum, golden chef’e ve Müjdat hocaya çok teşekkür ediyorum.