0 (312) 230 25 00 , Prof.Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mah. 2815.Sokak No:7 Çankaya-Ankara

Et Pişirme Teknikleri Workshopu

Et Pişirme Teknikleri Workshopu
Kırmızı Kategori

 1.299,00

5.00 out of 5
1 Yorum

Birbirinden farklı et çeşitlerine özel marinasyon yöntemleri, pişirme teknikleri ve pişme dereceleri ile ete lezzet kazandıran bütün detaylar bu workshopta!
İşinin uzmanı şeflerimizin, ete aroma katan farklı pişirme tekniklerini uygulayacağınız ve iyi etin sırrının iyi pişirmeden geçtiğini anlayacağınız workshopumuza davetlisiniz!

Neler Öğreneceğiz

  • Farklı Et Pişirme Metotları
  • Et Marinasyonları
  • Et Sosları

Menü

  • Teriyaki Soslu Sous Vide Antrikot ( Trüflü Patates Püresi İle )
  • Chimichurri  Soslu Kuzu Pirzola (Fırında Sebze İle )
  • Kilis Tava

Tüm sorularınız için bizi  0312 230 25 00 numaralı telefonumuzdan arayabilirsiniz.

Adres bilgilerimiz için tıklayınız.

Biletinizi satın aldıktan sonra yapmanız gereken başka bir işlem yoktur.

Etkinlik Bileti Satın Alabilmek İçin Seans Seçmelisiniz.

(1 müşteri değerlendirmesi)

Önemli Bilgiler & Kurallar

– 1 bilet bir kişi için geçerlidir. Eğitim atölyelerine biletli katılımcı haricinde kimse giremez. Katılımcının yanında gelen kişi/kişiler eğitim süresince kurumumuz bekleme salonunda bekleyebilir.

– Satın almanızı tamamladıktan sonra sistem otomatik olarak mail adresinize bilet yerine geçen ödeme makbuzu gönderecektir. Adınıza düzenlenen faturayı eğitim günü öğrenci işlerinden alabilirsiniz.(Ödeme makbuzunu yanınızda getirmenize gerek yoktur.)

– Eğitimler kontenjanlar ile sınırlıdır. Seans seçtiğinizde gördüğünüz bilet sayısı o seans için kalan kontenjan sayısını ifade etmektedir.

– Biletinizi satın aldıktan sonra yapmanız gereken başka bir işlem yoktur. Sistem otomatik olarak satın almış olduğunuz bilet sayısı kadar adınıza rezervasyon yapacaktır.

– Tüm malzemeler kurumumuz tarafından karşılanacaktır. Katılımcılara atölyelerde kullanılmak üzere önlük ve kep seti verilecektir.

– Alınan biletin değişimi için etkinlik saatinden en az 48 saat öncesine kadar kurumumuzla iletişime geçmeniz gerekmektedir.

– Eğitimlerimize açık renk, tüy bırakmayan rahat elbiselerle ve rahat ayakkabılarla katılmanızı ve saçlarınızın toplu olmasını rica ederiz.

– Eğitimden 15 dakika öncesinde kurumumuzda olmanızı rica ederiz

Ek bilgi

Sean Seçiniz:

24.11.2024 – Pazar – 16:30-19:30, 08.12.2024 – Pazar – 16:30-19:30

Et Pişirme Teknikleri Workshopu
Kırmızı Kategori
için 1 değerlendirme

  1. tmbucaga

    5 yıldızı hak ediyor, diğer kurslara göre fiyatı da çok uygun. Artık eti güzel Marine etmeyi ve pişirmeyi biliyorum, golden chef’e ve Müjdat hocaya çok teşekkür ediyorum.

Değerlendirme yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SKU: N/A - Yardıma mı ihtiyacınız var ? Bizimle İletişime Geçin Geri Bildirim Bırakın

Category: