Dilek Erkoç
Teorik Eğitimler Eğitmeni
Özgeçmiş
1981 yılında Yozgat’ta doğdum. Çocukluğumdan bu yana mutfakta vakit geçirmekten büyük keyif aldım. Bu tutkuyu profesyonel mutfaklarda çalışmak, öğrenmek ve geliştirmek amacıyla 2000 yılında Niğde Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yiyecek İçecek bölümüne başladım. Farklı bakış açım, el lezzetim, özenli ve disiplinli çalışmalarım sayesinde bölümü dereceyle bitirdim.
Bodrum’un önde gelen otellerinde mutfak ve servis-bar alanında görev aldım. Antalya Kemer, Çamyuva gibi sahil bölgelerindeki otel mutfaklarında yoğun bir tempoda çalıştım. Ayrıca Ankara’da 3 yıl boyunca uluslararası bir fast food zincirinin kadrosunda yer aldım. 2011 yılından itibaren çeşitli kurum ve kuruluşlarda hijyen, iş güvenliği ile Türk ve dünya mutfakları üzerine eğitimler vermekteyim. Özellikle dezavantajlı grupların meslek edinmesine yönelik olarak İŞKUR, halk eğitim merkezleri ve farklı kurumlarla iş birlikleri yürüttüm.
Eğitimden hiç kopmayan biri olarak Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi ile İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümlerini tamamladım ve Hacettepe Üniversitesi’nde formasyon eğitimi aldım. 2015 yılından bu yana Golden Chef ailesinin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum.